vineri, 26 septembrie 2014

Transforma-ti blugii preferati

Hainele preferate nu se arunca niciodata, decat in situatii de urgenta majora, in rest le putem transforma dupa tendintele modei si bunul plac. Daca ne pricepem un pic la cusut, crosetat sau tricotat cu atat mai bine, daca nu, poate avem vreo ruda, prietena, cunostinta sau macar o croitoreasa in coltul blocului si asa cu putina imaginatie putem revigora orice obiect vestimentar.

Am primit astazi o pereche de blugi carora trebuia sa le acopar cu "ceva" un defect destul de vizibil de pe picior. Acel "ceva" a fost usor de detectat. Am pus o serie de intrebari, mai ceva ca la interogatoriu, si am ajuns la concluzia ca proprietarei ii plac bufnitele si culorile care se potriveau erau movul si galbenul. Am crosetat asadar din bumbac subtire cu o croseta de 2,5 mm
o bufnita haioasa.
Pentru un efect mai artistic ii puteti adauga o crenguta pe care sa stea asezata si pe piciorul opus niste frunze crosetate in cromatica aleasa.
Aici puteti gasi modelul de bufnita crosetata.

In functie de marimea pe care o doriti o puteti folosi ca ornament pentru genti, pulovere, tricouri, pantaloni, poate fi suport pentru canile de ceai in serile geroase sau verile calduroase, modelul poate fi realizat cu "picioruse dese" pentru a fi mai compact si puteti realiza astfel cu ata groasa un covoras pentru camera copiiilor.



Niciun comentariu: